Elektra bij bouw of verbouwing

Bij de bouw of verbouwing van uw huis komt er veel om de hoek kijken. Het slim en veilig aanleggen van elektra speelt hierbij een belangrijke rol. Bij voorkeur schakelt u ons al in vóór de start van de bouw of verbouwing van uw huis. Vaak starten wij dan met het maken van een elektraplan. Aan de hand van het elektraplan treffen wij dan alvast maatregelen en leggen voorzieningen aan voordat de bouwwerkzaamheden starten. En met ons als erkende elektricien voldoet u ook aan de wensen van uw verzekeraar.

Welke elektra leggen wij aan?

In uw huis leggen wij veilige elektra aan. Hierbij kunt u denken aan:

  • Complete elektrotechnische installaties
  • Aardlekschakelaar monteren
  • Nieuwe meterkast (groepenkast) 
  • Elektra aanleggen voor de binnenverlichting (aan de hand van een lichtplan
  • Wandcontactdozen aanleggen en aansluiten
  • Beveiligingsverlichting aanleggen 
  • Aansluitpunten aanleggen voor huishoudelijke apparaten en machines (bijvoorbeeld voor de wasmachine, droger, vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer) of krachtstroom voor uw elektrische auto of sauna.

Hoe gaan wij te werk?

Wij komen bij u langs om uw plannen voor de bouw of verbouwing van uw huis door te nemen. Met uw wensen en onze ideeën maken wij een elektraplan op maat. U ontvangt een overzicht van de kosten en mogelijkheden. Wij gaan de slag met het aanleggen van de elektra. Alle aangelegde elektra wordt aangesloten en getest. De bedrading en bekabeling werken wij tenslotte veilig weg. En zijn de werkzaamheden afgerond, dan laten wij alles netjes achter.

Tarieven

Plannen om uw huis te bouwen of te verbouwen? En u zoekt daarbij een erkende elektricien voor het veilig aanleggen van de elektra? Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. In het elektraplan en de bijbehorende offerte informeren wij u uitgebreid over de kosten voor het aanleggen van de elektra. De materiaalkosten, zoals kabels, snoeren en stopcontacten, hangen af van wat uw wensen zijn. Wij maken een vrijblijvende offerte op maat en berekenen geen voorrijkosten! Bent u al klant van ons en heeft u een spoedstoring? Ook bij spoedstoringen betaalt u geen voorrijkosten!