Meterkast

U wilt een nieuwe meterkast? Dan is het belangrijk dat de meterkast wordt geplaatst door ons als erkende elektricien. Uw verzekeraar keert bij schade en kortsluiting namelijk alleen uit als uw meterkast door een erkende elektricien is geplaatst en onderhouden. 

 

 

Wanneer is een nieuwe meterkast nodig?

  • De huidige meterkast is te oud en voldoet niet meer aan de normen
  • U gebruikt veel meer huishoudelijke apparaten dan vroeger
  • U gaat verbouwen en er worden meer elektrische apparaten geplaatst
  • Er is schade of kortsluiting in uw oude meterkast.

Of uitbreiden van uw meterkast

Ook voor het uitbreiden van uw meterkast (groepenkast) komt onze elektricien bij u langs. Een groepenkast uitbreiden is nodig wanneer er meer groepen nodig zijn. Bijvoorbeeld, omdat u door de jaren heen steeds meer apparaten in huis heeft gekregen die u tegelijkertijd van stroom wilt voorzien. Om te voorkomen dat er kortsluiting ontstaat en de zekering springt, plaatsen wij nieuwe groepen in uw meterkast.

Hoe gaan wij te werk?

We beginnen met een gesprek om te weten wat u wilt, hoeveel groepen en aardlekschakelaars nodig zijn en hoe u de aardlekschakelaar wilt hebben. U krijgt van ons een offerte en na uw goedkeuring gaan wij aan de slag. De groepenkast wordt vernieuwd of uitgebreid. Hierna testen wij de nieuwe groepen of nieuwe groepenkast. Ook checken wij de bedrading en de aardlekschakelaar. U krijgt tenslotte van ons een garantierapport en een meetrapport. En zijn de werkzaamheden afgerond, dan laten wij alles netjes achter.

 

 

Tarieven

In onze offerte informeren wij u uitgebreid over wat de kosten zijn voor een nieuwe meterkast of voor de uitbreiding van de groepen. De materiaalkosten hangen af van wat uw wensen zijn en dit kan daarom variëren. Wij maken een vrijblijvende offerte op maat en berekenen geen voorrijkosten! Bent u al klant van ons en heeft u een spoedstoring. Ook bij spoedstoringen betaalt u geen voorrijkosten!