Zakelijk

Installatiebedrijf in de regio Nieuw-Vennep, Haarlem, Hoofddorp, Hillegom, Lisse, Haarlemmermeer, Zwaanshoek, Heemstede en Aerdenhout.

Erkend installatiebedrijf

Als erkend installatiebedrijf is MH Elektrotechniek ook bij bedrijven een bekend gezicht. Zo werken wij voor winkels, fabrieken, kleine en grote bedrijven, maar ook voor woningcomplexen met een Vereniging van Eigenaren. Zowel in de regio Nieuw-Vennep als in de regio’s Hoofddorp, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemstede, Hillegom, Lisse en Aerdenhout.

Elektriciens in hart en nieren

Met ruim 30 jaar ervaring weten wij waar wij over spreken. Wij werken met de modernste technologieën, waarbij duurzaamheid en veiligheid voorop staat. Als échte vakmensen steken wij graag de handen uit de mouwen voor grote en kleine elektrotechnische opdrachten. Zie het overzicht hieronder.

Sterk-en krachtstroominstallaties

Schakel ons in voor het installeren van complete elektrotechnische buis- en kabelinstallaties in woningen, winkels, fabrieken en bedrijven.

Datanetwerken en telecommunicatie

Wij installeren van complete data- en netwerkbekabeling. Dit is inclusief patchkast voor zowel de telefoon als de computer.

Verlichtingsprojecten

Wij bedenken lichtplannen en plaatsen diverse soorten verlichting in bedrijfsruimtes, winkels, fabrieken, woningen en tuinen.

Beveiligingsprojecten

Wij zijn een kei in het beveiligen van winkels, bedrijfsruimtes en woningcomplexen met beveiligingsapparatuur, beveiligingsverlichting, intercom en videocom. Bijvoorbeeld het plaatsen van goede verlichting in de centrale hal, parkeergarages en kelderboxen.

Complete verbouwingen

Diverse aannemersbedrijven zetten ons als elektricien in bij nieuwbouwprojecten, complete verbouwingen en renovaties. Bijvoorbeeld voor woningen, winkels en bedrijfspanden. Als erkend installatiebedrijf verzorgen wij van A-Z de complete elektrotechnische installaties, maar ook het aanbrengen van wanddozen en verlichting.

Kennismaken?

U zoekt naar een samenwerking met een erkend installatiebedrijf? En het liefst bij u in de buurt? Wij gaan graag met u in gesprek.