Tuinverlichting aanleggen

Het aanleggen van tuinverlichting is een nauwkeurig werkje. Als uw tuin net is aangelegd, zit u liever te wachten op het opnieuw omgooien van uw tuin, omdat de verlichting niet klopt. Daarom is een goede voorbereiding belangrijk.

Lichtplan tuinverlichting

Met een doordacht lichtplan voor uw tuinverlichting weet u precies waar u aan toe bent. En vaak wordt u op ideeën gebracht waar u nog niet eerder aan dacht. Er is zoveel mogelijk, maar wat past het beste bij uw tuin? Met het lichtplan brengen wij voor u duidelijk in kaart welke tuinverlichting het meest energiezuinig. Ook geven wij advies over het draadloos schakelen van tuinverlichting en over welke lichtsterkte het beste is. Bijvoorbeeld, LED-lampen zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. Maar wat vindt u mooi en wat niet? En naast kwaliteit en duurzaamheid is veiligheid ook belangrijk.

Soorten verlichting voor uw tuin

  • Spot-verlichting voor het uitlichten van struiken en bomen
  • Verlichting ingebouwd in tegels voor een bijzonder effect
  • Lichtpalen om paden te verlichten
  • Koetslampen voor verlichting van grotere oppervlaktes
  • Veilige verlichting voor kinderen en huisdieren
  • Beveiligingsverlichting voor betere beveiliging van uw huis en schuur.

Hoe gaan wij te werk?

Wij komen bij u langs voor het in kaart brengen van uw tuin. Met uw wensen en onze ideeën maken wij een lichtplan op maat en een overzicht van de kosten. Wij gaan de slag met het aanleggen van de tuinverlichting. Indien grondkabels en buitenstopcontacten ontbreken, dan leggen wij dat eerst aan. De nieuwe buitenverlichting wordt aangesloten en getest. De bedrading en bekabeling wordt tenslotte veilig weggewerkt. En zijn de werkzaamheden afgerond, dan laten wij alles netjes achter.

Tarieven

In het lichtplan en de bijbehorende offerte informeren wij u uitgebreid over wat de kosten zijn voor het aanleggen van de tuinverlichting. De materiaalkosten, zoals lampen, kabels en buitenstopcontacten, hangen af van wat uw wensen zijn. Wij maken een vrijblijvende offerte op maat en berekenen geen voorrijkosten! Bent u al klant van ons en heeft u een spoedstoring? Ook bij spoedstoringen betaalt u geen voorrijkosten!