Werkkamer inrichten

MH Elektrotechniek is gespecialiseerd in het veilig en slim inrichten van uw werkkamer of kantoor aan huis. Direct advies bij onze elektriciens!

Kleine investering die het geld waard is

Slechte verlichting, snoeren die kriskras door elkaar lopen en verlengsnoeren die de verkeerde plek van de stopcontacten compenseren. Of de telefoon-en internetverbinding is niet optimaal, waardoor men in dat ene ongemakkelijke hoekje gaat zitten werken, omdat daar de verbinding op z’n best is. Het inrichten van de werkkamer of kantoor aan huis hoeft niet veel geld te kosten. Met een aantal kleine aanpassingen realiseren wij een fijne werkplek. Zo plaatsen wij de wanddozen op de juiste plek en werken we de snoeren netjes weg. Ook verzorgen wij de juiste verlichting in uw werkkamer of kantoor, die afgestemd is op uw werkzaamheden.

Schakel ons voor de onderstaande klussen in als u uw werkkamer of kantoor aan huis gaat inrichten

  • Het uitbreiden van de groepenkast
  • Het maken van een verlichtingsplan
  • Het plaatsen van verlichting en/of spots
  • Het aanleggen of verleggen van leidingen, stopcontacten en schakelaars
  • Het optimaliseren van de telefoon- en/of internetverbindingen.

Hoe gaan wij te werk?

Wij komen bij u langs om te inventariseren wat nodig is voor het inrichten van uw werkkamer of het kantoor aan huis. Met uw wensen en onze ideeën maken wij een elektraplan op maat. Hierin staat een overzicht van de kosten en de mogelijkheden. Wij gaan de slag met het aanleggen van de elektra en het aanbrengen van verbeteringen. Alle aangelegde elektra wordt aangesloten en getest. De bedrading en bekabeling werken wij tenslotte veilig weg. En zijn de werkzaamheden afgerond, dan laten wij alles netjes achter.

Tarieven

Schakel ons in voor een optimale inrichting van uw werkkamer of werkplek aan huis. Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. In het elektraplan en de bijbehorende offerte informeren wij u uitgebreid over de kosten. De materiaalkosten, zoals snoeren, verlichting en stopcontacten, hangen af van wat uw wensen zijn. Wij maken een vrijblijvende offerte op maat en berekenen geen voorrijkosten!