Lichtplan laten maken

De juiste verlichting in huis is heel belangrijk. Maar vaak vinden mensen het moeilijk om in hun eigen huis te bepalen wat de juiste verlichting is. Bij ons kunt u een handig lichtplan laten maken. Daarbij maakt het niet uit of het om een nieuw, verbouwd of gerenoveerd huis gaat.

Schakel ons vroegtijdig in

Het beste is als u ons al vóór de bouw, verbouwing of renovatie van uw huis inschakelt. Dan kunnen wij samen met u een lichtplan op maat maken en kunnen er nog wijzigingen in de bouwtekeningen worden aangebracht. Maar schakelt u ons op een later moment in, dan is dat ook geen probleem. Dan stemmen wij het lichtplan af op de situatie zoals hij is.

Lichtplan voor verschillende ruimtes

Elke vertrek in uw huis heeft een andere functie. Daarbij wilt u dat in de ene ruimte de verlichting feller is dan in de andere. Bij het laten maken van een lichtplan houden wij daar rekening mee. De slaapkamer mag vaak een sfeervolle verlichting krijgen, terwijl de keuken een goede verlichting op het werkblad nodig heeft. Ook voor het inrichten van uw werkkamer kunt u door ons een lichtplan laten maken. Daarbij zorgen wij ervoor dat er niet teveel licht op het beeldscherm komt, maar dat de rest van het bureau wel goed verlicht is.

3 soorten verlichting in huis

Kort gezegd is de verlichting in uw huis op te delen in 3 soorten:
De basisverlichting: dit is verlichting om een hele ruimte (zoals een kamer of een garage) van een basislicht te voorzien. Ten tweede is er de functionele verlichting: dit is bijvoorbeeld de extra verlichting boven het aanrecht in de keuken of de bureaulamp in uw werkkamer. En tenslotte de sfeerverlichting: dit is verlichting die op bepaalde plekken in een ruimte extra sfeer aanbrengt of een accessoire extra belicht.

Hoe gaan wij te werk?

Wij komen bij u langs om de ruimtes die van verlichting moeten worden voorzien in kaart te brengen. Met uw wensen en onze ideeën maken wij een lichtplan op maat. U ontvangt een overzicht van de kosten en mogelijkheden. Wij gaan de slag met het aanleggen van de verlichting in de verschillende vertrekken. Dit gebeurt uiteraard op basis van het lichtplan dat u door ons hebt laten maken. De nieuwe binnenverlichting wordt aangesloten en getest. Tenslotte wordt de bedrading en bekabeling veilig weggewerkt. En zijn de werkzaamheden afgerond, dan laten wij alles netjes achter.

Tarieven

Bij ons een lichtplan laten maken betekent dat u precies weet waar u aan toe bent. In het lichtplan en de bijbehorende offerte informeren wij u uitgebreid over wat de kosten zijn voor het aanleggen van de binnenverlichting. De materiaalkosten, zoals lampen, kabels, snoeren en stopcontacten, hangen af van wat uw wensen zijn. Wij maken een vrijblijvende offerte op maat en berekenen geen voorrijkosten! Bent u al klant van ons en heeft u een spoedstoring? Ook bij spoedstoringen betaalt u geen voorrijkosten!