Over ons

Uw erkende Elektricien in uw eigen regio! Nieuw-Vennep, Haarlem, Hoofddorp, Hillegom, Lisse, Haarlemmermeer, Zwaanshoek, Heemstede en Aerdenhout.

Keurige vakmensen

Herkent u dat? Er is een elektricien bij u geweest en alles is slordig achtergelaten? Zo werken wij niet. Wij zijn zuinig op uw en op onze spullen en na afronding maken wij de ruimte weer netjes schoon. Al bij het eerste contact begint onze service. Wij luisteren goed naar uw wensen en maken een plan op maat dat hierbij het beste past. U weet precies waar u aan toe bent, omdat wij hierover duidelijk met u communiceren. Klanten noemen ons vaak ‘keurige vakmensen’ en daar zijn wij trots op.

  • “MH Elektrotechniek wordt gerund door mij en door mijn zoon Nick. Nick en ik zitten goed op één lijn als het gaat om service en vakmanschap. Bezig zijn met elektriciteit betekent dat je veilig en doordacht moet werken. Bij elk project bekijken wij nauwkeurig hoe de veiligheid beter kan. Maar dat niet alleen! Ook duurzaamheid vinden wij belangrijk. Hoe zuiniger een apparaat of een installatie werkt, des te beter voor het milieu én uw portemonnee. Neem daarom contact met ons op als u als particulier of bedrijf voor een nieuwbouw, verbouw of renovatie staat”. Marco Hartman – erkende elektricien bij MH Elektrotechniek, Nieuw-Vennep

Géén voorrijkosten

Of u nu gevestigd bent in Haarlem, Hoofddorp of in Nieuw-Vennep, u betaalt bij ons geen voorrijkosten. Dat voelt u direct in uw portemonnee. Ook bij spoedstoringen betaalt u géén voorrijkosten!

Afspraak is afspraak

U wilt duidelijkheid en dat begrijpen wij goed. Daarom vertellen wij u precies welke werkzaamheden wij gaan verrichten, welke materialen gebruikt worden en hoeveel uren wij nodig hebben voor uw klus. Zijn er veranderingen, dan overleggen wij dit direct met u. Als elektricien komen wij onze afspraken na, zodat u met een gerust hart weet waar u aan toe bent.

Neusje van de zalm

Haalt u ons in huis, dan haalt u 30 jaar kennis en vakmanschap naar u toe. En met de moderne ontwikkelingen zijn wij natuurlijk meegegroeid! Denk maar eens aan de opkomst van LED-verlichting of het regelen van de apparatuur via een app. U wilt elektriciteit steeds zuiniger en duurzamer in uw woning of bedrijfspand geïnstalleerd hebben? Dat is logisch en met de modernste technieken kan dat ook. Wij informeren u graag wat het beste bij u past.

Dé elektricien voor particulieren

 Bent u particulier en zoekt u een erkende elektricien? En dan het liefst bij u in de buurt, zoals Nieuw-Vennep of Haarlem? Wij steken graag de handen uit onze mouwen voor:

Dé elektricien voor bedrijven

 Al jarenlang zijn wij dé elektricien voor bedrijven, zoals aannemersbedrijven, Verenigingen van Eigenaren of de directe eigenaar/huurder van een pand. Zet ons in voor kleine of grote projecten aan uw woningcomplex, winkelpand, fabriek, kantoorpand of bedrijfspand. Bijvoorbeeld voor:

  • Sterk- en krachtstroominstallaties
  • Datanetwerken en telecommunicatie
  • Verlichtingsprojecten
  • Beveiligingsprojecten
  • Complete verbouwingen.

Het begint met een goed gesprek

Heeft u als particulier of als bedrijf plannen waarbij een elektricien nodig is? Schakel ons in. Hoe eerder wij bij uw plannen betrokken zijn, hoe beter. Dat scheelt vaak tijd en kosten. In onze ogen begint het daarom met een goed (kennismakings)gesprek.