Overige elektra

 

Met veranderende tijden, veranderen ook de behoeftes aan de voorzieningen in en om het huis. Tegenwoordig hebben steeds meer mensen een laadpaal bij huis voor hun elektrische auto. Maar er is ook steeds meer behoefte aan extra beveiliging van het huis, zoals een intercom, videocom of beveiligingsverlichting. Het aansluiten van deze (moderne) voorzieningen vraagt om andere elektra, zoals het aanleggen van krachtstroom.

 

Hieronder vindt u dan ook een overzicht waarvoor u ons nog meer kunt inschakelen.

Laadpalen

Om uw elektrische auto goed op te laden, brengen wij complete elektrische voorzieningen aan, zoals een laadpaal of laadpunt.

Intercominstallatie

Voor extra beveiliging van uw huis bouwen wij de intercominstallatie op elke gewenste plek in uw huis.

Videocom

Zie wie er bij u aanbelt, zonder de deur open te hoeven doen. Dat geeft een veilig gevoel in huis. Wij leggen de videocom-installatie compleet voor u aan.

Beveiligingsverlichting

Lampen die bij beweging aangaan of lampen die ’s avonds en ’s nachts continu branden. Wij adviseren u graag en regelen het aanleggen en aansluiten van de elektra en de verlichting.

Internetaansluiting

Kan de internetverbinding in en om uw huis beter? Wij leggen graag meerdere internetaansluitingen voor u aan.

Overige kleine elektrische klussen

Wilt u voor overige kleine (of grote) elektrische klussen liever zelf geen elektra aanleggen of aansluiten? Schakel ons dan in! Een extra wanddoos, een extra lampje, niets is ons te gek.

Hoe gaan wij te werk?

Wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken. Met uw wensen en onze ideeën maken wij een elektraplan op maat voor het aanleggen en/of aansluiten van de elektra. U ontvangt een overzicht van de kosten en mogelijkheden. Wij gaan de slag met het aanleggen en aansluiten van de elektra. Alle aangesloten elektra wordt zorgvuldig door ons getest. De bedrading en bekabeling werken wij tenslotte veilig weg. En zijn de werkzaamheden afgerond, dan laten wij alles netjes achter.

Tarieven

Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. Wij informeren u uitgebreid over de mogelijkheden en kosten voor het aanleggen en aansluiten van de elektra. De materiaalkosten, zoals kabels, snoeren en stopcontacten, hangen af van wat uw wensen zijn. Wij maken een vrijblijvende offerte op maat en berekenen geen voorrijkosten! Bent u al klant van ons en heeft u een spoedstoring? Ook bij spoedstoringen betaalt u geen voorrijkosten!